Konfirmationspresenter på nätet

Om din son eller dotter, ditt barnbarn eller någon annan vän eller släkting ska konfirmeras så är det ett stort ögonblick i hans eller hennes liv. Traditionellt sett så brukar man ofta fira sådana stora ögonblick med att ge bort presenter och därför ger vi också ofta bort konfirmationspresenter. Det kan vara svårt att hitta den perfekta konfirmationspresenten. Ungdomar är ombytliga och det som är inne i dag kan vara ute i morgon. Tack vare Internet har vi fått ett större utbud av konfirmationspresenter att välja bland, så det kanske underlättar lite i alla fall. På nätet finns mängder av presenter att välja bland, konfirmationspresenter som passar alla stilar och smaker.


>>> Hitta konfirmationspresenter hos Coolstuff

Smycken är nog den vanligaste konfirmationspresenten. Många köper ett kors att hänga i halsbandet. Andra köper en guldkedja eller silverkedja, där konfirmanden själv kan köpa till berlocker. Det finns även andra sorters halsband, armband, klockor, ringar, fotlänkar, slipsnålar och manschettknappar att välja bland. På nätet finns många smyckesbutiker, där det är enkelt och smidigt att handla. Fördelen med att handla smycken är också att det inte blir särskilt dyrt porto och därför kan det många gånger löna sig att handla smycken på nätet.


Konfirmationen sägs vara det första steget in i vuxenlivet. Därför ger många bort presenter som symboliserar vuxenlivet och som är bra att ha den dag man ska flytta hemifrån. Vackra glas eller bestick är något som ofta uppskattas som konfirmationspresenter, trots att det kan vara flera år kvar tills den dag som konfirmanden ska flytta hemifrån. På nätet finns mycket att välja bland när det gäller saker till hemmet. Tänk på att inte köpa något som är modernt just nu, med starka färger eller mönster. Risken finns att det känns omodernt om några år. Satsa istället på sådant som är tidlöst och klassiskt. Ett förslag är Arabias serie med muminmuggar. Dessa är klassiska och de flesta ungdomar har någon relation till dem. Dessutom betingar de ofta ett högt värde några år efter de har slutat produceras, visar historien. Dessa finns att köpa bland annat på den nischade webbutiken Muminmuggar.se.


Många önskar sig pengar eller presentkort i konfirmationspresent. Ibland kanske konfirmanden sparar till något dyrare, som en resa, en moped eller epatraktor och önskar sig då pengar till detta. Det kan förvisso vara något som konfirmanden uppskattar mycket, men kanske kan man komplettera detta med en liten present också. Fördelen med smycken och andra liknande saker är att man kan spara dem hela livet och man kan minnas konfirmationsdagen när man ser smycken igen.


På nätet kan man ofta hitta personliga konfirmationspresenter som känns annorlunda och unika. Många smyckestillverkare och smeder har hemsidor där de visar upp sina alster och har en mindre försäljning. Vad sägs om att exempelvis köpa ett vackert handsmitt kors till konfirmanden.

Presenttips